Benieuwd welke klanten we al blij gemaakt hebben met onze vormgeving? Check hier onze referenties.

/ XPAND NEDERLAND / Paul Donders

Met Renate Rijberg werk ik nu al meer dan 4 jaar zeer prettig, effectief en creatief samen. Zij is voor xpand Nederland, xpand Zuid Afrika en xpand Internationaal de onmisbare senior designer die niet alleen onze huisstijl op een hoog niveau houdt, maar ook steeds weer nieuwe en excellente design stukken voor ons realiseert. Wat bijzonder prettig is bij Renate, dat zij zich in onze wensen direct en professioneel kan inleven. Daarna maakt zij een ontwerp dat dan zowel onze wensen als ook de wensen van onze klanten raakt.

/ LOVE UP / Jan Hol

Enkele jaren geleden heb ik Renate leren kennen, toen we voor onze stichting zochten naar een creatieve en betrouwbare online professional. Inmiddels werken we tot volle tevredenheid samen. Renate komt naar voren als een consci├źntieuze en betrouwbare vakvrouw, die open staat voor onconventionele oplossingen en zich zeer verantwoordelijk weet voor haar klanten. Een kanjer, waarmee we nog lang hopen te kunnen samenwerken.

/ HET ONDERWIJSBUREAU / Melissa Jansen

Sinds het afgelopen jaar heeft Renate voor ons bedrijf een aantal opdrachten uitgevoerd. Hierbij heeft zij al onze wensen elke keer weten te verwerken in een brochure en/of uitnodiging waar wij zeer tevreden mee zijn. Wanneer kleine details nog aangepast moesten worden, was Renate makkelijk bereikbaar en stond open voor deze aanpassingen. De komende opdrachten laten wij dan ook zeer zeker weer door haar uitvoeren.

/ JOUW.STUDIO / Sjors Sommer

Renate is bijzonder professioneel, stipt en creatief. Ze is een expert op het gebied van grafische vormgeving en heeft oog voor zowel design als commercie; keer op keer weet ze klant en team te verwonderen. Als hoofd van de afdeling design is ze ook begaan met organisatie en klantencontact. Op beide vlakken is ze een aanwinst voor het bedrijf; het team kan op haar bouwen en de klant wordt gehoord en kan, met dank aan Renate, het gewenste eindproduct verkrijgen.