InspiRRatie sessies

Creativiteit wordt een steeds belangrijker onderdeel binnen organisaties. Wanneer er ruimte is voor creativiteit, kun je je beter staande houden in een crisis, blijf je innoveren en kun je als bedrijf het verschil maken! Maar nieuwe ideeën genereren en creativiteit stimuleren is niet altijd vanzelfsprekend en soms weet je niet waar je moet beginnen. Daarom bied ik inspiratiesessies aan, om over jouw vraagstuk of probleem te brainstormen, zodat jij weer een volgende stap kunt zetten.

Wat is een inspiratiesessie?

Een inspiratiesessie is een ontmoeting van ongeveer 1,5 uur waarbij ik jou/jouw organisatie nieuwe invalshoeken geef bij diverse vraagstukken. We zullen gezamenlijk brainstormen, ik inspireer je met nieuwe ideeën en ik geef je richting om je eigen creativiteit te vergroten.

Wanneer je een langdurig project hebt, waar je vaak inspiratie en feedback bij nodig hebt, dan is het ook mogelijk om op projectbasis deze sessies in te plannen.

Wat kun je van mij verwachten?

De afgelopen jaren heb ik mijn creativiteit volop ingezet voor bedrijven. In mijn werkzaamheden ontwerp ik passende brandings, ik denk strategisch mee bij de vertaalslag van visie en missie naar de juiste look & feel en ik ontwikkel creatieve concepten. Bij deze inspiratiesessies neem ik al mijn kennis en creativiteit mee om jou/jouw organisatie te ondersteunen in diverse vraagstukken.

  • Ik zal je inspireren met creatieve concepten
  • Ik ga je uitdagen om anders naar dingen te kijken en je nieuwe invalshoeken geven
  • Ik deel mijn kennis en ervaring om jou/je organisatie te laten groeien
  • Ik help je om de volgende stap binnen een vraagstuk helder te hebben

Vraagstelling

Ik vind het belangrijk dat een inspiratiesessie naast creativiteit, ook tot gerichte oplossingen en uitwerkingen kan komen. Daarom vraag ik altijd om tijdens zo’n sessie een gerichte vraagstelling te hebben waarmee we aan de slag kunnen gaan.

Interesse?

Dus heb je een probleem, maar nog geen oplossing? Of heeft je bedrijf innovatie nodig, maar je weet niet waar je moet beginnen? Neem dan vrijblijvend contact op met mij om te kijken wat inspiratiesessies voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen